10a EDIZIONE DEL GRAND PRIX HISTORIQUE DI MONACO: le gare di oggi

gpstorico2016.jpg
La 10a edizione del Gran Premio Storico di Monaco entra nel vivo oggi sul circuito cittadino chiuso a partire dalle 7h00 fino alle 19h30. On line, sul sito www.acm.mc la diretta. Segue il programma

09h00 – 09h30 Race D – Formula Junior cars from 1958 to 1960 inclusive – 10 laps or 30 minutes
10h05 – 10h35 Race B – Pre 1961- F1 and F2 Grand Prix cars – 10 laps or 30 minutes
11h10 – 11h45 Race E – 1500cc – F1 Grand Prix cars from 1961 to 1965 inclusive – 12 laps or 35 minutes
12h20 – 12h50 Race A – Parade for pre-war Grand Prix cars – closed track
Parade of mythical cars & drivers by “Chopard” – closed track
14h00 – 14h30 Race C – Sports Racing cars raced from 1952 to 1955 inclusive – 10 laps or 30 minutes
15h05 – 15h50 Race F – F1 Grand Prix cars, from 1966 to 1972 inclusive – 18 laps or 45 minutes
16h25 – 17h10 Race G – F1 cars from 1973 to 1976 inclusive – 18 laps or 45 minutes
19h30 Apertura del circuito alla circolazione auto